dissabte, 27 de setembre del 2014

Funcions de la imatge




Per a la funció informativa he escollit aquesta imatge perquè ens proporciona informació a les carreteres, té una lectura ràpida i senzilla i amb el mateix significat a tot aquell que la veu. Ens informa del que hem de fer.

És un octàgon, color vermell, amb unes lletres ven clares que ens informen del que hem de fer. És una icona que es coneix en tota Europa.




Per la funció expressiva he escollit aquesta fotografia on es veu nen plorant, és una fotografia de l'Amnistia Internacional on segurament han escollit aquest nen per cridar més l’atenció ja que transmet sentiment.

Per la funció poètica he escollit una imatge d’una fulla de color vermell sobre un bosc on es dóna molta importància a la fulla, ja que ocupa aproximadament el 80% de la imatge. Aquesta imatge seria poètica perquè es veu com a artística. També podria ser un quadre o qualsevol tècnica plàstica.

Per últim, la funció suggestiva. He escollit aquesta imatge perquè intenta cridar l'atenció, convèncer i fer que l'espectador compri aquest producte. A la imatge es veu a un home dient que aquest cotxe és el millor del mercat amb una cita ven clara del producte.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada